Vilkår & betingelser

 1. AFKLARING
 2. For denne 'hjemmeside' og vores 'Vilkår og betingelser' herpå henviser ordet "vores", "os", "vi" til denne hjemmeside

 3. BRUG AF HJEMMESIDEN
 4. Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du:

  • a. Vores Vilkår og betingelser.
  • b.At bruge hjemmesiden juridisk og lovmæssigt korrekt
  • c. Dens brug til kun det formål, der var hensigten.
  • d. Ikke at kompromittere hjemmesidens sikkerhed.

 5. LEVERINGSBEKRÆFTELSE
 6. Bekræftelse af ansøgningen om Elektronisk System til Rejsegodkendelse, som nævnt i 'OSS', sker normalt inden for 72 timer. Ansøgninger til United States Elektronisk System til Rejsegodkendelse kan i nogle tilfælde tage længere tid. Denne hjemmeside er ikke ansvarlig for forsinkelser af den ene eller anden grund, herunder men ikke begrænset til følgende: Sjældne fejl foretaget af immigrationsmedarbejdere, fejl i de oplysninger, du har indsendt, elektroniske fejl og enhver anden uforudset årsag. Disse omstændigheder er ekstraordinære. Vores administration tager ethvert rimeligt skridt for at fremskynde levering af din ESTA. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab eller forsinkelser, herunder men ikke begrænset til flyvninger, billetter, ture, indkvartering, biludlejning, konferencebilletter eller andre tilfælde som følge af forsinkelse eller afvisning af din ansøgning. Ved at bruge dette websted fritager du denne hjemmeside for erstatningskrav om eventuelle tab, juridiske gebyrer, krav, udgifter, forpligtelser og andet i forbindelse med din brug.

 7. TILBAGEBETALINGER
 8. Tilbagebetalinger er tilgængelige og krediteret til mislykkede ansøgere. Beløbet til tilbagebetaling krediteres til ansøgeren ved hjælp af din oprindelige betalingsmetode. Se venligst OSS - S 'Kan jeg blive tilbagebetalt, hvis min ESTA-ansøgning afvises?’, for flere oplysninger.

 9. ÆNDRINGER
 10. Denne hjemmeside forbeholder sig retten til at ændre enhver del af ’Vilkår og betingelser’ uden varsel for at, men ikke begrænset til, forbedre af klarhed, effektivitet, anvendelighed og af anden grund, som denne hjemmeside anser for nødvendige. Denne hjemmeside kan tilføje eller fjerne indhold, hvor det anses for nødvendigt uden ansvar eller meddelelse.

Ansøg her.